dinsdag 28 september 2010

Steven Tuinstra


In de Tubantia van donderdag 12 december 1968 stond het volgende trieste bericht.

Twee auto's in de sloot
Dode bij autobotsing op de Haaksbergerstraat


Enschede - Op de kruising Haaksbergerstraat-Ferdinand Bolstraat-Helmerzijde zijn vanmorgen twee personenauto's na een botsing in de sloot beland, waarbij een van de bestuurders, de 52-jarige heer S. Tuinstra uit Enschede, dusdanig gewond werd dat hij enkele uren later in het ziekenhuis Ziekenzorg overleed.
De toedracht van dit ongeluk was vanmiddag nog niet geheel duidelijk. Een personenauto kwam enkele minuten voor 10 uit de langs de stadsrand lopende Ferdinand Bolstraat op (een voorrangsweg), waar op dat moment een tweede personenauto passeerde.
Met een hevige klap botsten beide wagens tegen elkaar. De bestuurders verloren de macht over het stuur, hun wagens slingerden over de verkeersweg, reden over het fietspad en belandden in de langs de weg lopende sloot.
Beide bestuurders werden ernstig gewond. Een van hen, de heer Tuinstra, overleed naderhand in het ziekenhuis Ziekenzorg. Daar werd ook de andere bestuurder, de heer B.J.A. verbonden. De politie verzoekt eventuele getuigen van het ongeluk zich met haar in verbinding te stellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten